dilluns, 20 de juny del 2011

Assassinat en Vilafamés

El encarregat de l'assassinat s'anomenava Josuè, de 40 anys, que va matar ahir a la parella de la seva exdona després de disparar a amb una escopeta a la plaça la Tanca de Vilafamés. L'home era de nacionalitat espanyola i origen brasiler.Es va presentar a les 19.30 hores amb una furgoneta a la plaça, es va xocar amb el Opel Astra i va baixar del cotxe i va disparar a la victima sense poder dir res. La victima va morir poc després de rebre el tir. El tir va trencar el vidre de l'Opel Astra i va impactar a l'estomac de Javier, que tenia 30 anys.

El assassí i la seva exdona van posar fi a la relació fa poc temps. Després va començar amb Javier. Aquest matrimoni vivia en La Pobla Tornesa, pero el xic treballava a una fabrica de Vilafames.
L'alcalde de la Pobla Tornesa, José Carlos Selma, va especificar ahir que Javier era veí de la localitat des de feia algun temps. L'alcalde de Vilafamés, José Pons, va traslladar la commoció del municipi en conèixer la notícia. L'alcalde va reconèixer que la gent del poble estaba molt deseguda amb tot el que havia passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada