dilluns, 22 de novembre del 2010

Una setmana per al clàssic.

D'ací una setmana, el dilluns, es jugarà el partit que enfrontarà als dos equips mes importants de espanya. El Barcelona arriba en un gran moment, ja que aquest dissabte va humiliar al Almeria amb un resultat de 0-8. Els gols del partit van ser 3 de Messi, 2 de Bojan, 1 de Pedro, 1 de Iniesta i un gol en pròpia meta del defensa del Almeria. El jugador argentí arriba en un gran moment de forma gracies a transformar 3 gols aquest dissabte. Però només son 3 gols d'aquest partit, sinò, que porte 15 gols en 9 partits disputats. El Reial Madrid va guanyar 5-1 en el Santiago Bernabeu davant el Bilbao. EL partit va ser molt disputat en la primera part, però en la segona part la calitat de Higuain, Cristiano i Ozil van donar la victoria per golejada. Els 29-N es decidirà el liderat de la lliga BBVA i també es decidirà el prestigi de un equip davant l'altre.